torstai 31. toukokuuta 2012

Kaulakoru makeanvedenhelmistä


Tässä kaulakorussa on vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä ja välihelminä pieniä metallihelmiä. Makeanvedenhelmet ovat epäsymmetrisiä, jolloin koru näyttää "eläväisemmältä".

Maatuska


Olen ihastunut maatuska -hahmoihin ja minulla on useampikin maatuskakoru. Tässä kuvassa musta keraaminen maatuska, jonka olen ripustanut mustaan nahkanauhaan.

Musta-turkoosi kaulakoru


Tämän kaulakorun tein itselleni, kun ei ollut juhla-asuun sopivaa korua. Helminä ovat vaaleanturkoosit 8mm helmiäislasihelmet, mustat 6mm lasihelmet ja kuvioidut metallihelmet. Riipuksena suuri hopeinen sydän ja lukkona sydämenmuotoinen salpalukko.

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kullanruskea kaulakoru


Kaulakoru, jossa kullanruskeat 8mm helmiäislasihelmet ja pienet hopeanväriset siemenhelmet sekä siemenputkihelmet. Korussa on hopeanvärinen rapulukko ja korun pituus on n.46cm.

54. Vaaleat kuuhelmet - myynnissä


Kaulakoru (nro 54), jossa on luonnonvalkoiset 7x8mm kuuhelmet ja välissä pienet hopeanväriset siemenhelmet. Korussa on jousilukko ja korun pituus on n. 49cm.
Korun hinta 13€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

Simpukkakorvikset



Korvakorut, joissa luonnonvalkoiset simpukkanugetit (korkeus 14mm). Nugetit ovat toiselta puolelta sileät ja toiselta "muhkuraiset", kuten kuvista näkyy. Koukut on kullattu.

52. Valkoinen helmikoru - myynnissä


Kaulakoru, jossa 4mm valkoisia helmiäislasihelmiä ja välissä koristeellisia metallihelmiä. Tämä koru sopii sekä arkeen että juhlaan. Korussa on rapulukko ja korun pituus on n.47cm.
Korun hinta 13€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

Punainen kaulakoru



Kaulakoru (nro 51), jossa 8mm kokoisia punaisia helmiäislasihelmiä ja huurrelasihelmiä, välihelminä 4mm hopeasisuksella olevat kirkkaat lasihelmet. Riipuksena punainen foliolasisydän ja lukkona jousilukko. Korun pituus on n.49cm.

Laukku ja laukkukoru



Tänään tein itselleni tällaisen kesälaukun. Miehen vanhat farkut saivat kyytiä, kun leikkelin ja ompelin niistä kassin. Tein kassiin piristykseksi värikkään laukkukorun. Itse en juurikaan pidä oranssista väristä, mutta nämä oranssit puuhelmet ovat kyllä tosi kivan värisiä ja sopivat hyvin ruskeiden puuhelmien kanssa. Pujotin helmet mokkanahkanauhaan ja alimmaisena helmenä roikkuu ruskea kuvioitu kookosrondelli. Nauha on aika pitkä, joten sen paikkaa laukussa voi vaihdella tai vaihtaa kokonaan eri laukun koristeeksi.

torstai 24. toukokuuta 2012

Leppäkerttu -kaulakoru


Tämä leppäkerttukoru päätyi lahjaksi pienelle tytölle. Leppäkerttu on lasihelmi, jonka kiinnitin hopeoituun ketjuun.

Kaulakoru vanhoista helmistä


Tämän kaulakorun tuunasin itselleni työkaveriltani saamista vanhoista helmistä. Hänellä ei ollut enää mitään käyttöä pikälle helminauhalle, jossa oli pelkästään viininpunaisia helmiäislasihelmiä. Laitoin koruun välihelmiksi pienet valkoiset siemenhelmet ja riipuksen otin jostakin vanhasta laukkukorusta. Riipus on metallia. Helmiä oli lopulta niin paljon, että tämän korun lisäksi tein helmien lahjoittajalle lyhyemmän kaulakorun, korvikset ja vielä rannekorun. Näin vanhat helmet pääsivät tuunattuina jälleen käyttöön.

Puna-mustat puuhelmet



Nämä puna-mustat puuhelmet tein tilaustyönä. Suuret uritetut helmet ovat kooltaan 20mm ja pienemmät punaiset 12mm. Lisäksi tein kaulakoruun sopivat korvikset.

Oranssit puuhelmet


Nämä oranssit puuhelmet tein tilaustyönä. Helmet on pujotettu oranssiin mokkanahkanauhaan, jonka pituutta pystyy säätämään tilanteen mukaan. Helmet ovat kooltaan 12-25mm.

maanantai 21. toukokuuta 2012

Kirjanmerkki "kukka"



Kirjanmerkki, jossa punaisia 6mm ja 8mm helmiäislasihelmiä, beigenvärisiä 6mm helmiäislasihelmiä, 4mm kirkkaita hopeasisuksella olevia lasihelmiä ja kukkametallihelmiä. Kirjanmerkissä kaunis kukkakuviointi. Korkeus 12cm.

Kirjanmerkki "punaiset helmet"


Kirjanmerkki, jossa kirkkaanpunaisia 8mm särölasihelmiä, 10x7mm pisaranmuotoisia lasihelmiä ja kirkkaita 6mm fasettihiottuja lasihelmiä. Korkeus 12cm.

Merenneito kirjanmerkki



Kirjanmerkki, jossa on merenneitofiguuri. Helminä 8mm violetit helmiäislasihelmet, 4mm hopeasisuksella olevat kirkkaat lasihelmet sekä 12mm kirkas hopeafoliosydän. Korkeus 12cm.

47. Fuksia-valkoinen rannekoru - myynnissä


Rannekoru (nro 47), jossa 8mm valkoisia lasihelmiä, 8mm fuksianvärisiä helmiäislasihelmiä, 10mm onttoja metallihelmiä ja välihelminä pieniä valkoisia lasihelmiä. Lukkona hopeanvärinen rapulukko. Korun pituus on n. 21cm, tarvittaessa voin lisätä säätöketjun.
Korun hinta on 8€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat tilata korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

Rannekoru "perhonen"



Rannekoru, jossa on 10mm beigenvärisiä helmiäislasihelmiä, 8mm valkoisia helmiäislasihelmiä, 10mm onttoja metallihelmiä ja helmien välissä kirkkaita lasirondelleja. Lisäksi korussa on pieni ja hentoinen hopeanvärinen perhonen. Korussa on jousilukko ja korun pituus on n. 20cm.


Rannekoru "kukka"



Rannekoru, jossa 10mm mustia lasihelmiä, 8mm fuksianvärisiä helmiäislasihelmiä, 10mm onttoja metallihelmiä sekä 4mm kokoisia erilaisia metallihelmiä. Lisäksi korussa on pieni metallinen kukkariipus ja rapulukko.

Rannekoru "Love"



Rannekoru, jossa mustia 10mm lasihelmiä, valkoisia 8mm helmiäislasihelmiä, 10mm onttoja metallihelmiä sekä 4mm sileitä metallihelmiä. Lukkona rapulukko. Korussa lisäksi metallinen "Love"-sydänlaatta.

perjantai 18. toukokuuta 2012

Laventelinvärinen kaulakoru



Kaulakoru, jossa laventelinvärisiä 9x7mm kokoisia helmiäislasihelmiä, pieniä tummanharmaita siemenhelmiä ja siemenputkihelmiä. Edessä näyttävä 20mm kokoinen litteä folilasihelmi. Korussa on myös hopeanvärinen säätöketju, joten pituus on n. 47-54cm.