sunnuntai 23. syyskuuta 2012

88. Musta rannekoru - myynnissä




Rannekoru (nro 88), jossa 7x12mm mustia lasihelmiä ja pieniä hopeanvärisiä lasihelmiä. Helmet ovat kolmessa kerroksessa ja ne on pujotettu vaijeriin, joka on kiinnitetty hopeoidulla korulinkillä. Lukkona rapulukko. Korun pituus on 18,5cm, tarvittaessa voin lisätä jatkoketjun.
Korun hinta 10€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

Ruskea rannekoru


Rannekoru, jossa on 8mm tummanruskeita ja kullanruskeita helmiäislasihelmiä sekä pieniä hopeanvärisiä lasihelmiä. Helmet on pujotettu Memory wire -vaijeriin, jonka halkaisija on 6,5cm.

86. Fuksianvärinen rannekoru - myynnissä


Rannekoru (nro86), jossa fuksianvärisiä 8mm helmiäislasihelmiä, 8mm vaaleanpunaisia fasettihiottuja lasihelmiä ja pieniä hopeanvärisiä lasihelmiä. Helmet on pujotettu Memory wire -vaijeriin, jonka halkaisija on 6,5cm.
Korun hinta on 8€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Mustasävyinen avainkaulanauha





Avainkaulanauha, jossa on 6mm mustia lasihelmiä, 8mm mustia huurrelasihelmiä ja 8mm kirkkaita fasettihiottuja lasihelmiä. Välihelminä ovat pienet hopeanväriset lasihelmet. Tämä avainkaulanauha sopii värinsä puolesta kaikenlaisiin asuihin. Korun pituus on 67cm + riipusosa 7cm.

tiistai 4. syyskuuta 2012

Sininen kaulakoru





Kaulakoru, jossa on näyttävä antiikkihopeinen sydänriipus (korkeus 45mm). Helminä ovat 8mm siniset huurrelasihelmet ja 5mm tummansiniset hopeasisuksella olevat lasihelmet. Lukkona edessä antiikkihopeanvärinen salpalukko. Helminauhan pituus on 60cm. Sydämessä oleva teksti on suomeksi: ""Jonain päivänä kirjoitan runon, joka tuoksuu sinulta. Runon, jossa on sydämesi rytmi ja syleilysi voima. Jonain päivänä kirjoitan runon onneni laulun".

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

83. Ruskeat foliohelmet, rannekoru - myynnissä



Rannekoru (nro 83), jossa on litteitä 20 x 20 mm foliolasihelmiä. Helmet ovat väriltään kullanruskeita ja ne on linkitetty toisiinsa hopeoidulla kuparilangalla. Lukkona korussa on jousilukko. Korun pituus on 20cm, tarvittaessa voin lisätä jatkoketjun.
Korun hinta on 8€ + 2€ postitus Suomeen.

Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.

Rannekoru - kirkkaat foliohelmet



Tämän ranekorun tein tilauksesta. Korussa on kirkkaita litteitä 20 x 20mm foliolasihelmiä, jotka on linkitetty toisiinsa hopeoidulla kuparilangalla.