sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kieputtelua

Kieputtelin hopeoidusta kuparilangasta pari riipusta. En ole vielä päättänyt tuleeko näistä kaulakoruja, rintakoruja vai laukkukoruja, sopisivat mihin tahansa noista. Fuksia on yksi lempiväreistäni, joten näistä sitä löytyy. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan jomman kumman, niin laitathan viestiä. Mietitään sitten korun käyttötarkoitusta ja tehdään siitä sen mukainen.

Sydän riipus on kooltaan n. 6,5cm korkea ja helmet ovat 8mm helmiäislasihelmiä. Rengas, josta riipus on tarkoitus kiinnittää, on vasemmassa yläkulmassa.


Kukkariipus on kooltaan n. 7cm x 6cm, "terälehtien" koko vaihtelee. Keskellä on 5kpl fuksianvärisiä 8mm helmiäislasihelmiä.


Bloggaajan kiireet

Blogissani on ollut pitkään hiljaista. Itselläni sen sijaan on ollut kaikenlaisia kiireitä, niin enpä ole ehtinyt blogia päivittää. Muiden kiireiden ohessa olen kuitenkin tehnyt pari suurempaa virkkaustyötä ja korujakin on syntynyt ihan kivasti. Niistä lisää vielä tänään. Tässä korvikset, jotka tein itselleni jokin aika sitten. Niissä olen käyttänyt onttoja metallihelmiä, jotka helähtävät osuessaan toisiin. Helmien pinta on ikäänkuin huurrettu. Lisäksi niissä on pieniä hopeanvärisiä lasihelmiä. Helmet on kiinnitetty ohueen hopeoituun ketjuun.