sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Koru muistitikkuun

Tänään tein korun muistitikkuun. Idean koruun sain Tinkin blogista http://tianax.blogspot.fi/2013/04/usb-korut-nyt-myynnissa.html , käykäähän kurkkaamassa.
Toimin sihteerinä MLL:n paikallisyhdistyksessä ja halusin, että yhdistyksen muistitikku on helposti tunnistettavissa. Niinpä tein korun MLL:n logon väreillä. Korussa on käytetty erilaisia sinisiä ja valkoisia lasihelmiä, välihelminä ovat pienet metallinväriset lasihelmet. "Riipuksena" käytin MLL:n poikaspinssiä; käänsin pinssin piikin renkaaksi, jotta sain sen kiinnitettyä välirenkaaseen.


maanantai 8. huhtikuuta 2013

98. Simpukkahelmikoru - myynnissä

Tässä kaulakorussa (nro 98) olen käyttänyt nugetinmuotoisia simpukkahelmiä (koko n.15-25mm). Helmet on linkitetty toisiinsa hopeoidulla kuparilangalla ja jokaisessa välissä on 14mm välirengas. Lukkona on hopeoitu salpalukko. Korun pituus on tällä hetkellä n.62cm, tarvittaessa voin pidentää tai lyhentää sitä.

Korun hinta on 10€ + 2€ postitus Suomeen.
Mikäli haluat ostaa korun, laitathan viestiä kaislakoru@gmail.com.




lauantai 6. huhtikuuta 2013

Rannekoru

Tänään päivitin blogin ulkoasua keväisempään ilmeeseen. Idean sai tuosta ihanasta fuksianvärisestä kukasta, jonka sain lahjaksi tällä viikolla. Rannekorun olin tehnyt jo aikaisemmin. Korussa olen käyttänyt fuksian värisiä 8mm helmiäislasihelmiä, kirkkaita ja vaaleanpunaisia 8mm fasettihiottuja lasihelmiä, pieniä hopeanvärisiä lasihelmiä sekä erilaisia metallihelmiä. Lukkona korussa on hopeoitu salpalukko. Korun pituus on n. 16,5cm.