perjantai 8. kesäkuuta 2012

Korutelineitä

 Olen tosi pitkään etsinyt sopivaa korutelinettä, johon saisi paljon koruja esille. Myytävät korut säilytän kotona pakattuina ilmatiiviissä muovipusseissa, mutta myyntitapahtumissa korut pitäisi saada hyvin esille. Korut kun vievät yllättävän paljon pöytätilaa. Sopivaa telinettä en ollut vielä mistään löytänyt, mutta tämän telineen tarvikkeet löytyivät omasta autotallistamme. Toisin sanoen tarvikkeet olivat roskiskamaa, mutta mies onnistui kyhäämään niistä omien suunnitelmieni mukaan melko toimivan korutelineen. Ei ehkä kovin esteettinen, mutta käytännöllinen.

 Ja tässä samalla idealla rannekoruille sopivan kokoinen koruteline.
 Telineen piikkeihin mahtuu paljon koruja.
 Tämän telineen tuunasin vanhasta kynttiläjalasta, jossa on paikat kolmelle tuikkukupille. Kynttilänjalka oli tosi koristeellinen ja siinä oli paljon lasisia lehtiä ym. Karsin lehdet ja suuren määrän "oksia" pois, joten nyt tähän saa kivasti korviksia ja esim. kirjanmerkkejä esille. 

Omat koruni säilytän tälläisessa suuressa puunoksassa, jonka löysin mökiltä. Kun oksa oli kuivunut, hioin ja maalasin sen. Oksa on kiinnitetty siimojen avulla kattoon roikkumaan ja osittain se nojaa wc:n seinään. Tähän mahtuu hyvin kaulakorut, mutta pienemmät korut säilytän kuvassa näkyvissä koreissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti